Grejači

Pojasni grejači sa liskunskom izolacijom

Upotrebljavaju se za zagrevanje extrudera, presa, dizni i raznih alata u preradi plastičnih masa, gume i ostalim industrijskim primenama. Osnovni materijali: Izolacijski materijal Micanit (MICA) belgijske firme "Cogebi", otporna žica švedske firme "Kanthal" i legirani čelični limovi zaštićeni protiv korozije fosfatizacijom i aluminizirani. Izvedba priključaka po dogovoru. Stezanje pomoću zatezača s vijcima: M-5 ili M-6. Priključak za sondu pomoću mostića s navojem R 3/8" ili ostali po narudžbini.
Tehnički podaci:
Specifična snaga: do 3.5 W/cm2
Maksimalna radna temperatura: do 360c

 

Pojasni keramički grejači

Upotrebljavaju se za zagrevanje cilindara i alata na mašinama za preradu plastike, koje zahtevaju visoku radnu temperaturu. Keramičku izolaciju odlikuje visok kvalitet, velika toplotna izdržljivost, te dug vek trajanja. Priključak grejača po dogovoru.

Oblici osim pojasnih mogu biti pločasti i ugaoni.

Tehnički podaci:
Specifična snaga: do 8 W/cm2
Maksimalna radna temperatura do 600c

 

Pločasti grejači

Upotrebljavaju se za zagrevanje alata i dizni u industriji plastičnih masa. Konstrukcijska izvedba mrežnog priključka po dogovoru.

Tehnički podaci:
Specifična snaga: do 3.5 W/cm2
Maksimalna radna temperatura do 360c

 

 

 

Patron grejači

Patron grejace do 5 W /cm2 izradjujemo po klasicnom principu punjenja, a od 5-30 W/cm2 koristimo uvozne visoko ucinske patrone. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji punjenja i kovanja grejača, gde je eliminisano prisustvo kisonika i povećanja gustoća materije, (magnezijum-oksid visoke gustine), omogućena je veća toplotna provodnost (odvođenje toplote). Grejači se naručuju po katalogu koji je standardizovan prema CE-EN-60335 normama.

 

 

 

Grejači za toplotne dizne

Grejači za tople dizne su jedan od proizvoda koji isporučujemo u saradnji sa stranim proizvodjacima: "IVALDI" Francuska,"T&H" Nemačka,"HOT-SET" Italija,"Maxi Watt" Spanija... Grejači su u ravnom stanju pre ugradnje tako da se prečnik i dužina samog grejača prilagođavaju prema potrebama konkretnog zahteva.

Pored ugradnje grejača i sondi na nove dizne, vršimo i reparaciju starih dizni na kojima menjamo
grejač i sondu za temperaturu.


Copyright Elektroterm MB | Powered by Norma Reclamare 2015.